Безплатна доставка за поръчки над 60 лв.
Оригинални маркови парфюми на достъпни цени

Защо парфюмът е подходящ подарък за коледа и нова година?

Предстоят коледните и новогодишните празници. Всеки ги харесва – това е времето, в което семействата и приятелите се събират, ходим по фирмени партита и си подаряваме подаръци.
Защо парфюмът е подходящ подарък за коледа и нова година?

Предстоят коледните и новогодишните празници. Всеки ги харесва – това е времето, в което семействата и приятелите се събират, ходим по фирмени партита и си подаряваме подаръци. А подаръците са нещо прекрасно – толкова е хубаво да зарадваме човек, на когото държим и обичаме!

Но пък са и ангажимент – да измислим какво да подарим, да отделим време да отскочим до мола, да изберем най-подходящото нещо измежду всички неща в магазините… Всичко това – за няколко човека – роднини, приятели, колеги… Представихте ли си ситуацията?

Ето защо, решихме да ви предложим по-добро, персонално и практично решение – парфюмите.

Независимо на кого ще правите подарък, парфюмът е попадение право в целта.

Ето няколко причини

защо да подарите дамски парфюм или мъжки парфюм:

  1. Безкрайна гама от аромати – и при дамските, и при мъжките парфюми.
  2. Някои жени ползват само един парфюм, последователни са години наред. Но много – не са. Те обичат да имат няколко аромата едновременно и да ги ползват според повода, настроението и тоалета си. Ако подарите парфюм с нов за получателката му аромат, тя ще има възможност да опита нещо ново, да добави нов аксесоар към външния си вид.
  3. Мъжете са малко по-консервативни – те се привързват към парфюма си много повече от жените. Не обичат да разнообразяват (в общия случай). Това обаче не трябва да ви отчайва, тъй като, в известна степен, е полезна информация. Ако разберете какъв аромат харесва мъж, на който искате да подарите парфюм, може да потърсите същия или подобен.
  4. Парфюмът е един от най-романтичните подаръци според жените!
  5. Още един парфюм никога не е излишен – парфюми се ползват и в ежедневието, и при официални поводи, затова никога не са в повече.
  6. Днешните парфюми са в много красиви опаковки – парфюмите радват не само обонянието, но и очите.

Бонус съвети

Можем да заключим, че за капризните по своята природа дами, е много по-лесно да се избере парфюм за подарък, отколкото за уж несуетните мъже. Така че – бъдете смели!

Подаряването на парфюм не трябва да е просто отбиване на номера, а да е съобразено с предпочитанията на получателя. Дори и парфюмът да не е на известна марка, да не струва много, пак може да е добре подбран и стилен подарък и да показва внимание и специално отношение.

Може да подарите парфюм не само на празник, а просто така – без повод. Вашата любима, майка, сестра, дъщеря със сигурност ще усетят обичта и уважението ви.

Купувайки дамски парфюм или мъжки парфюм от онлайн магазина за парфюми Emper, вие ще спестите време, ще избегнете блъсканиците в магазините, ще получите специално отношение, на което в моловете дори не можете да се надявате.

Подобни публикации

Кой е подходящият парфюм за вас?

Кой е подходящият парфюм за вас?

Купуването на парфюми от онлайн магазини за парфюми не позволява тестване на ароматите върху кожата, но пък от описанието...
Какво представляват тежките парфюми?

Какво представляват тежките парфюми?

Парфюмите са много и различни – леки, свежи, ежедневни, романтични, тежки. Всеки от тях си има своите почитатели...
Парфюмът и неговите ароматни нотки

Парфюмът и неговите ароматни нотки

Създаването на парфюми изобщо не е лесно и за всеки. За да се получи перфектен аромат са необходими знания, усет,…