Безплатна доставка за поръчки над 60 лв.
Оригинални маркови парфюми на достъпни цени

Кой е подходящият парфюм за вас?

Купуването на парфюми от онлайн магазини за парфюми не позволява тестване на ароматите върху кожата, но пък от описанието…
Кой е подходящият парфюм за вас?

Купуването на парфюми от онлайн магазини за парфюми не позволява тестване на ароматите върху кожата, но пък от описанието на всеки продукт – дамски парфюммъжки парфюм или дезодорант – можете да се ориентирате много добре за неговия аромат и характер. Когато избирате парфюм, имайте предвид, че един и същ аромат стои съвсем различно на две различни жени или на двама мъже.

Тук ще обърнем внимание на дамските парфюми и по-конкретно на това какъв парфюм на коя жена подхожда. Да тръгваме на ароматна разходка!

  • Цитрусови аромати и морски аромати – подхождат на динамични, жизнени и енергични жени, които са непрекъснато в движение и обичат да са свежи. Цитрусовите нотки, извлечени от лимон, портокал, грейпфрут, бергамот, мандарина, имат ободрително въздействие. Морските аромати пък, получени от натурални есенции от морска трева и водорасли, добавят жизненост и динамизъм в излъчването на парфюма.
  • Цветни аромати – предпочитани са от романтични жени. Извлечени от жасмин, роза, перуника, момина сълза, те напомнят чистота, изтънченост, нежност, интимност. Добавят топлота и дълбочина на аромата.
  • Плодови аромати – подходящи са за жени със силно изразена индивидуалност, тъй като плодовите нотки добавят сила в композицията на парфюма. Извличат се от силно ароматните манго, кайсия, праскова, ягода, малина.
  • Дървесни аромати – това са парфюми, предпочитани от веселите жени, които обичат забавленията и доброто настроение. Дървесните нотки излъчват естественост, финес и природна свежест, което ги прави предпочитани в много парфюмни композиции. Извличат се от пачули, сандалово дърво, кедрово дърво. Това са и много мъжествени аромати, използвани често в мъжките парфюми.
  • Ориенталски (и кехлибарени) аромати – съвсем естествено, те са подходящи за съблазнителните жени. Страстните дами, които умеят да съблазняват, най-често си купуват и ползват ориенталски парфюми. Тези ароматни нотки може да доминират или да са в по-ниски концентрации, но винаги се усещат и действат на сетивата интригуващо. Придават на парфюма екзотичност, пълнота, чувственост. В ориенталските аромати може да се усетят упойващи и интензивни съставки, като мускус, екзотични смоли, екзотични цветя и подправки, ванилия.

В каталога с оригинални уникални парфюми на Emper Parfums ще намерите подходящия аромат за вашия характер, същност и предпочитания. Изберете и поръчайте бързо и лесно онлайн.

Подобни публикации

Какво представляват тежките парфюми?

Какво представляват тежките парфюми?

Парфюмите са много и различни – леки, свежи, ежедневни, романтични, тежки. Всеки от тях си има своите почитатели...
Парфюмът и неговите ароматни нотки

Парфюмът и неговите ароматни нотки

Създаването на парфюми изобщо не е лесно и за всеки. За да се получи перфектен аромат са необходими знания, усет,…
Защо парфюмът е подходящ подарък за коледа и нова година?

Защо парфюмът е подходящ подарък за коледа и нова година?

Предстоят коледните и новогодишните празници. Всеки ги харесва – това е времето, в което семействата и приятелите се събират, ходим…