Безплатна доставка за поръчки над 60 лв.
Оригинални маркови парфюми на достъпни цени

За нас

Ние сме Артес Комерс ООД – София. Създадохме компанията през 1991 г. и вече 27 години работим на динамичния пазар с парфюмерия и козметика.
За нас

Добре дошли на сайта на Emper!

За да ни се доверите за покупката на дамски парфюммъжки парфюм или дезодорант, редно е да ви се представим.

Ние сме Артес Комерс ООД – София. Създадохме компанията през 1991 г. и вече 27 години работим на динамичния пазар с парфюмерия и козметика. Имаме многобройни клиенти както в България, така и на Балканите.

Представихме марката Emper Parfums през 2007 г. и до днес успяхме да я превърнем в еталон за уникалност и качество на продуктите. Развитието на Emper е динамично, за да отговори на иновациите на пазара на аромати и козметика. С професионализъм Emper създава креативна, екслкузивна гама от собствени парфюми, без имитации! Нашите дамски и мъжки парфюми са създадени така, че да задоволят и най-претенциозния вкус. Всички парфюмни екстракти за извлечени в лаборатория във Франция – сърцето на модата, изкуството и изтънчеността, което е гаранция за тяхното качество и дълготраен неповторим аромат.

Парфюмите на Emper Parfums са идеален подарък или повод да поглезите себе си!

Дългогодишната ни работа на българския пазар е белязана с упоритост, вдъхновение, внимание към клиентите и техните очаквания. Получаваме одобрение, лоялност и дългосрочни взаимоотношения, които са по-ценни за нас от всичко друго!

Именнно клиентите на Emper Parfums са причината да създадем този онлайн магазин за парфюми и дезодоранти, в който предлагаме почти цялата си гама от аромати.

Желаем ви красиво-ароматни изживявания в сайта на Emper!