Оригинални маркови парфюми на достъпни цени

Как да поръчам?

Може да научите повече за нас тук. Ако сте решили да поръчате дамски парфюм, мъжки парфюм или дезодорант с марката Emper, вижте подробно описание на процеса на поръчка.

1. Разгледайте каталога с нашите продукти – дамски парфюми, мъжки парфюми, дезодоранти.

2. Изберете продукт.

3. От страницата на съответния продукт изберете желаната бройка и натиснете бутона “Добави в кошничка/чантичка”. По този начин продуктът се добавя във Вашата “Чантичка”.

4. Може да продължите да пазарувате и да добавите още продукти.

5. След като приключите с пазаруването, трябва да финализирате поръчката си. За целта „влезте“ във Вашата “Чантичка” (намира се най-горе на екрана, вдясно).

6. Отваря се страница с продуктите, които сте избрали да купите. Продуктите са описани с: име, снимка, цена, количество.

7. На тази страница лесно можете да коригирате бройката на поръчаните продукти – да премахнете продукт или да увеличите/намалите поръчаните бройки от всеки артикул.

8. Следващата стъпка е след натискане на бутона „Поръчай“ – въвеждането на Вашите потребителски данни и данните за доставка.

9. Попълвате данните си във формата:

- Имейл адрес

- Данни за доставка (Име и фамилия, Адрес, Пощенски код, Град)

- Данни за фактура

10. Изберете и начина на плащане – на същата страница.

11. Натиснете бутон „Продължи заявката“.

12. При правилно направена поръчка ще ви се отвори нова страница със следния текст:

„Благодарим Ви!

Вашата поръчка е приета. Номерът на поръчката е: Х.

Инфомация за поръчката е изпратена и на Вашия имей адрес. Ако сте вписан в акаунта си, може да видите данни за поръчката си като кликнете тук. Ако сте нов клиент, моля, провете Вашия имейл с данни за акаунта Ви в сайта.

Обратно в начална страница.

Важно!

Не е нужно да се вписвате в системата на emperbg.com, за да поръчате. Ако това е Вашата първа поръчка, ще Ви бъде създаден автоматичен акаунт (профил), който след това ще можете да управлявате.

Даваме възможност да се впишете и регистрирате и с профил във Facebook или Google+.