Безплатна доставка за поръчки над 60 лв.
Оригинални маркови парфюми на достъпни цени

Как да поръчам?

Как да поръчам?

Може да научите повече за нас тук. Ако сте решили да поръчате дамски парфюммъжки парфюм или дезодорант с марката Emper, вижте подробно описание на процеса на поръчка.

1. Разгледайте каталога с нашите продукти – дамски парфюмимъжки парфюмидезодоранти.

2. Изберете продукт.

3. От страницата на съответния продукт изберете желаната бройка и натиснете бутона “Добави в кошничка/чантичка”. По този начин продуктът се добавя във Вашата “Чантичка”.

4. Може да продължите да пазарувате и да добавите още продукти.

5. След като приключите с пазаруването, трябва да финализирате поръчката си. За целта „влезте“ във Вашата “Чантичка” (намира се най-горе на екрана, вдясно).

6. Отваря се страница с продуктите, които сте избрали да купите. Продуктите са описани с: име, снимка, цена, количество.

7. На тази страница лесно можете да коригирате бройката на поръчаните продукти – да премахнете продукт или да увеличите/намалите поръчаните бройки от всеки артикул.

8. Следващата стъпка е след натискане на бутона „Поръчай“ – въвеждането на Вашите потребителски данни и данните за доставка.

9. Попълвате данните си във формата:

– Имейл адрес

– Данни за доставка (Име и фамилия, Адрес, Пощенски код, Град)

– Данни за фактура

10. Изберете и начина на плащане – на същата страница.

11. Натиснете бутон „Продължи заявката“.

12. При правилно направена поръчка ще ви се отвори нова страница със следния текст:

„Благодарим Ви!

Вашата поръчка е приета. Номерът на поръчката е: Х.

Инфомация за поръчката е изпратена и на Вашия имей адрес. Ако сте вписан в акаунта си, може да видите данни за поръчката си като кликнете тук. Ако сте нов клиент, моля, провете Вашия имейл с данни за акаунта Ви в сайта.

Обратно в начална страница.

Важно!

Не е нужно да се вписвате в системата на emperbg.com, за да поръчате. Ако това е Вашата първа поръчка, ще Ви бъде създаден автоматичен акаунт (профил), който след това ще можете да управлявате.

Даваме възможност да се впишете и регистрирате и с профил във Facebook или Google+.