Оригинални маркови парфюми на достъпни цени

за нас EN

EN Добре дошли на сайта на Emper!

За да ни се доверите за покупката на дамски парфюм, мъжки парфюм или дезодорант, редно е да ви се представим.

Ние сме Артес Комерс ООД – София. Създадохме компанията през 1991 г. и вече 27 години работим на динамичния пазар с парфюмерия и козметика. Имаме многобройни клиенти както в България, така и на Балканите.

Представихме марката Emper Parfums през 2007 г. и до днес успяхме да я превърнем в еталон за уникалност и качество на продуктите. Развитието на Emper е динамично, за да отговори на иновациите на пазара на аромати и козметика. С професионализъм Emper създава креативна, екслкузивна гама от собствени парфюми, без имитации! Нашите дамски и мъжки парфюми са създадени така, че да задоволят и най-претенциозния вкус. Всички парфюмни екстракти за извлечени в лаборатория във Франция – сърцето на модата, изкуството и изтънчеността, което е гаранция за тяхното качество и дълготраен неповторим аромат.

Парфюмите на Emper Parfums са идеален подарък или повод да поглезите себе си!

Дългогодишната ни работа на българския пазар е белязана с упоритост, вдъхновение, внимание към клиентите и техните очаквания. Получаваме одобрение, лоялност и дългосрочни взаимоотношения, които са по-ценни за нас от всичко друго!

Именнно клиентите на Emper Parfums са причината да създадем този онлайн магазин за парфюми и дезодоранти, в който предлагаме почти цялата си гама от аромати.

Желаем ви красиво-ароматни изживявания в сайта на Emper!